Levering binnen 24 uur mogelijk

Wij monteren ook op locatie

Wij verwijderen ook stickers

info@fullcoloursticker.nl

Autostickers

Sticker

Fullcoloursticker.nl levert alle soorten en maten Autostickers, wij maken de stickers naar Uw wens en dat geheel in eigen beheer. Zelfs carwrapping behoort sinds kort bij ons tot de mogelijkheden.

Wij ontwerpen of maken stickers voor Uw auto om daarmee Uw uitstraling verder naar buiten te kunnen brengen. Bij ons kunt u terecht voor Uw logo of een tekst op Uw Auto en of bus, ook afbeeldingen in contour kunnen wij op de auto voor U. Mocht U tijdelijke of wisselende reclame op Uw auto willen dan is een magneetsticker een mooie oplossing.

Voor een sticker op Uw achterruit met one way vision bent U bij fullcoloursticker.nl ook op het juiste adres.

One way vision stickers

Geperforeerde raamfolies zijn speciaal ontworpen om vanaf één zijde van het raam doorkijk bieden. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De microperforatie van geperforeerde raamfolies kan tot 50% bedragen om doorkijk in één richting te realiseren, geperforeerde raamfolies zijn de perfecte oplossing om extra reclamemogelijkheden te creëren die niet realiseerbaar zijn met normale vinylfolies, ideaal voor raamdecoratie, glazen deuren en vrijwel elke toepassing die doorkijk vereist.

Extra opvallen

Ook maken wij Bumperstickers in alle soorten en maten.

Mocht U het nodig vinden, dan kunnen wij Uw autostickers voorzien van een weersbestendig laminaat. De stickers behouden dan langer hun kwaliteit.