Levering binnen 24 uur mogelijk

Wij monteren ook op locatie

Wij verwijderen ook stickers

info@fullcoloursticker.nl

Belettering

Sticker

Bij fullcoloursticker.nl bent U aan het juiste adres. Wij zijn een jong, dynamisch en meedenkend reclame bedrijf. Belettering is natuurlijk heel bepalend voor de uitstraling van Uw bedrijf. Wij geven U dan ook graag advies.

Raamfolie

Heeft U belettering nodig voor Uw auto, winkel of Uw bedrijfspand. Met de huidige techniek en know-how die wij binnen het bedrijf beheersen kunnen wij veel wensen uitvoeren. Van Grafisch ontwerp bij onze eigen DTP afdeling tot montage van de belettering, bij FCS reclame is het allemaal mogelijk.

Snelle service

Daar wij beschikken over een compleet grafisch centrum kunnen wij zeer snel tot productie overgaan. Wij werken uiteraard met de beste kwaliteit folie en dat ook nog eens tegen scherpe prijzen.

Extra bescherming

Uw Stickers Lamineren is een duurzame oplossing om al uw digitaal geprinte reclame te beschermen en ze er nog beter te laten uitzien. Gelamineerde prints hebben een betere duurzaamheid, chemische bestendigheid en weerstand tegen blootstelling aan UV-licht. Door een print te lamineren, kunt u de kleuren optimaal tot hun recht laten komen, je kunt ook lamineren om een bescherming te geven tegen graffiti.