Levering binnen 24 uur mogelijk

Wij monteren ook op locatie

Wij verwijderen ook stickers

info@fullcoloursticker.nl

Lichtbakken

Sticker

Fullcoloursticker.nl levert alle soorten en maten lichtbakken, wij maken de lichtbakreclame geheel naar Uw wens, en onze sign producten maken wij in eigen beheer.

Op maat

Wij leveren en plaatsen lichtreclame op maat. Enkelzijdig geprinte bakken of dubbelzijdige lichtbakreclame, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om uw Lichtreclame te beletteren met uitgesneden folies. Lichtreclame is letterlijk en figuurlijk de uitstraling van Uw bedrijf. Een alternatief voor lichtbakken zijn uitgesneden letters met led verlichting, wat de laatste jaren een ware opmars aan het maken is.

Vervangen

Ook het vervangen van oude lichtbakplaten, voor nieuwe platen en daarbij voorzien van uw logo met fullcolourprint is bij ons mogelijk. vraag gerust naar de mogelijkheden.

Opvallende reclame

Wij leveren onze lichtbakken met lichtbakfolies voor tijdelijke of permanente verlichte signs voor binnen- of buitengebruik. De materialen leveren een schitterende kleurweergave op. Onze producten worden gebruikt voor luifels in benzinestations, luchthavens, stations, dekzeilen, signs aan de gevel van winkels en andere verlichte of onverlichte Signs.