Levering binnen 24 uur mogelijk

Wij monteren ook op locatie

Wij verwijderen ook stickers

info@fullcoloursticker.nl

Zonwerende glasfolie

Sticker

Last van te veel zonnewarmte in uw Kantoorpanden bij uw restaurant of winkels, FCS reclame plaatst warmtewerend folies. Heldere ramen zijn onmisbaar voor een prettig werkklimaat. Toch vormen zij een zwakke schakel bij de klimaatbeheersing van kantoorgebouwen en andere werkruimten. onze glasfolie combineert de goede eigenschappen van “een blik op de buitenwereld” met het oplossen van de nadelen, zoals te veel hinderlijke zonnewarmte. De speciaal ontwikkelde zonwerende glasfolie bestaat uit transparante polyesterlaagjes met daartussen een reflecterende laag metaaldeeltjes. Zonwerende glasfolie is een efficiënt bouwmateriaal, dat het comfort op de werkplek aanzienlijk verbetert!

Warmtewerend

Zonwerende glasfolie werkt warmtewerend door reflectie van het zonlicht aan de buitenzijde, maar ook door absorptie van de zonne-energie blijft het binnenklimaat zeer aangenaam. Buiten de licht- en warmtewerende eigenschappen vermindert de glas folie ook vervelende schitteringen.

Geen verkleuring

Zonwerende glasfolie filtert tevens de ultraviolette straling uit het zonlicht. Dit beschermt uw kostbare interieur tegen verkleuring.

Veiligheid / Privacy

zonwerende glasfolie versterkt uw glas. Bij eventuele breuk zorgt glasfolie voor scherfbinding. Veiliger voor u en uw personeel. Onze Pro-film heeft bovendien nog een sterk brandvertragende werking en zonwerende glasfolie zorgt voor privacy; overdag belemmert de film inkijk in kantoren en gebouwen.

De voordelen op een rijtje

  • Krasvast en beter bestand tegen slijtage
  • Corrosiebestendig
  • Geen verkleuring
  • Gegarandeerde kleur uniformiteit
  • Grotere helderheid
  • Minder hinderlijke spiegeling voor uw buren

Toepassingsgebieden

Overal waar een grote lichtdoorlaatbaarheid gewenst is, maar waar ook efficiënte zonwering wordt verlangd kan glasfolie worden toegepast. De glasfolie wordt aangebracht op het glas van winkels, kantoren, hotels, restaurants, ziekenhuizen, instellingen, scholen, enzovoort.

De glasfolie wordt in principe aangebracht aan de binnenzijde van het raam. Ook op dubbele beglazing zijn de meeste soorten zonder meer toe te passen. Voor buiten heeft FCS reclame ook speciale soorten beschikbaar.

Wilt U meer informatie of direct een bestelling plaatsen dan mailt U naar info@fullcoloursticker.nl